Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel la donatori! Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa anunţă intervalul orar când se poate dona sânge sâmbătă

ro

19 May, 2020 11:31 2316 Marime text
​​
  • Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța face un apel către toate persoanele care vor să doneze sânge, însă nu o pot face în zilele lucrătoare.
  • Aceștia se pot prezenta sâmbătă 23.05.2020 în intervalul 09:00-13:00 pentru a dona. 
​Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța roagă persoanele care doresc sa doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă 23.05.2020 în intervalul 09:00-13:00.

Solicitarile de sânge si componente sanguine ale spitalelor din judet si din Bucuresti sunt in crestere, dar numarul donatorilor se mentine in aceasta perioada la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.
 
Pacienți cu boli grave, copii si adulti, au nevoie de tratament transfuzional; fara ajutorul donatorilor de sange, nu li se poate asigura acest tratament.
 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Cta dispune de toate materialele necesare activitatii medicale, echipa depune eforturi lucrand in week-end-uri, dar fara contributia dumneavoastra, a oamenilor sanatosi dornici sa ajute donand sange, eforturile noastre nu isi ating obiectivul.
 

Vă rugăm să nu ignorati acest mesaj si sa luati in considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sambata dumneavoastra libera, devenind donator de sânge, a transmis Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii