Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:18 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenajarea și întreținerea spațiilor verzi la obiectivele Țara Piticilor și Gravity Park, scoase la licitație de RAEDPP Constanța

ro

02 Jul, 2018 00:00 442 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța (RAEDPP) va amenaja spațiile verzi aferente parcurilor de distracții tip joacă „Țara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie, aleea Nalbei și I.C. Brătianu, precum și de la Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Astfel, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de amenajare și întreținere a spațiilor verzi la obiectivele Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie, aleea Nalbei și I.C. Brătianu și la Gravity Park din parcul Tăbăcărie“, în valoare estimată de 36.621,81 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 3.07.2018.
 
Serviciile de amenajare și întreținere a spațiilor verzi vor fi prestate la: parcul de distracții tip „Țara Piticilor“ situat în parcul Tăbăcărie; parcul de distracții tip „Țara Piticilor“ și terenul de sport situate pe aleea Nalbei; parcul de distracții tip „Țara Piticilor“ și terenul de sport situate în bulevardul I.C. Brătianu; pista de rolleri, skateri, bicicliști și funcțiuni conexe Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Serviciile constau în tuns gard viu (august), cosit peluze gazon (iulie, august, septembrie, octombrie), prășit trandafiri (iulie, august, septembrie), plivit firele de iarbă din zonele cu nisip (iulie, august, septembrie), plivit buruieni din gardul viu, (iulie), tuns forme arbuști (iulie), curățat teren de iarbă și buruieni (noiembrie), aplicat tratamente fitosanitare arbori și arbuști, udat cu furtunul, încărcat și transportat resturile vegetale (iulie, august, septembrie, noiembrie). Ofertantul declarat câștigător va publica la solicitarea autorității contractante un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu prețul cel mai scăzut care respectă cerințele anunțului, antemăsurătoarea și cerințele din caietul de sarcini.

Ti-a placut articolul?

Comentarii