Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Am făcut şi noi un sondaj paralel Or fi reale priorităţile lui Mazăre?

ro

09 Feb, 2011 01:48 2121 Marime text
sondaj.jpgÎncă din ziua în care pe site-ul primăriei a apărut sondajul primarului Radu Mazăre referitor la părerea constănţenilor cu privire la priorităţile din buget, cine a dorit a putut completa acelaşi chestionar şi pe site-ul cotidianului nostru.

Potrivit sondajului lui Mazăre, pe locul 1 ca prioritate este creşterea siguranţei cetăţenilor prin înfiinţarea poliţiei locale, cu un procent de 31,67%, în timp ce sondajul ZIUA de Constanţa clasează pe locul 1, cu 31% din voturile exprimate, dezvoltarea zonei peninsulare. Pe locul 2 în ierarhia făcută publică de primar se află continuarea programului de asfaltare a străzilor şi trotuarelor, cu 21,92%, la fel ca şi în sondajul nostru, cu 20%. Pe locul 3 în sondajul lui Mazăre este dezvoltarea zonei peninsulare, în timp ce pe site-ul nostru constănţenii au votat în procent de 17% înfiinţarea poliţiei locale şi tot atâţia adunarea câinilor vagabonzi. La sondajul lui Mazăre constănţenii au votat în ordine următoarele priorităţi ale Constanţei: adunarea câinilor vagabonzi (8,93%), continuarea programului de locuinţe ieftine (8,44%), sprijinirea sportului şi echipelor constănţene (7,34%), continuarea acordării pachetelor bătrânilor (4,77%).

sondaj_Radu_Mazare.jpgÎn sondajul ZIUA de Constanţa, pe următoarele locuri s-au aflat: continuarea programului de întreţinere a spaţiilor verzi, finanţarea sportului, cluburile de pensionari şi pachetele pentru aceştia.

Menţionăm că paralelismul a fost făcut luând în considerare subiecţii chestionaţi on-line de către primărie. La sondaj au răspuns un număr e 1.825 de persoane cu media de vârstă de 35 de ani. La sondajul de pe www.ziuadeconstanta.ro au răspuns 717 persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constanteni 09 Feb, 2011 14:05 a reusit sa pacaleasca constantenii,atrasi in capcana sondajului.asta e foarte parsiv si pervers,asemeni lu tatucu de sus.de asta le este greu unul cu altul.iar astadin c-ta este ajutat de masonul strutu.
  • Magdalena 09 Feb, 2011 12:45 Felicitari intregului colectiv al ziarului ZIUA,va simtim aproape de noi.Multe realizari .
  • Ioana 09 Feb, 2011 11:34 Consider ca dl. primar mazare si-a atins obiectivele pe care si le-a propus prin realizarea acestui sondaj: 1. A creat valva in toata media locala 2. Si-a etalat vocatia democratica 3. Si-a atins obiectivul, care era stabilit inca inainte de inceperea sondajului. Toate aceste, cu "complicitatea" cetatenilor care s-au lasat prinsi in sondaj, dar si a mediei locale.
  • constantean 09 Feb, 2011 07:35 o facatura mizerabila. au iesit prioritare cele ce-l interesau pe Mazare si la coada exact ce-i interesa pe cetateni.