Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Aveți încredere în Poliția Constanța? Iată cum au votat respondenții

ro

01 Oct, 2023 17:00 1249 Marime text
 
 
  • Zilele trecute Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a lansat un chestionar online pentru a măsura imaginea pe care polițiștii din orașul de la malul mării o au în spațiu public, dar și în raport de relația cu individul
 
În perioada 24 septembrie - 2 octombrie 2023, cotidianul ZIUA de Constanța a derulat un sondaj de opinie întrebarea Aveți încredere în Poliția Constanța?
 
Pentru a contextualiza, precizăm că, în ultimele luni, Constanța, dar și întreg județul au fost scenele unde s-au comis scene de o gravitate însemnată, pornind de la crima din Mamaia, din baza sportivă de tenis, continuând cu crima din Mangalia, când trupul neînsuflețit al unei adolescente a fost găsit sub o bancă dintr-un parc din oraș, continuând cu tragedia rutieră reprezentată de accidentul din apropierea localității Vama Veche și ajungând inclusiv la cazul femeii atacate într-unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din Constanța.
 
De fiecare dată, autorii au fost prinși de polițiști în timp record, în prezent dosarele penale astfel întocmite urmându-și cursul legal.
 
La sondaj au participat aproximativ 300 de persoane, din care un procent de 72% au răspuns „NU“, 22 % „DA“ și 6 % „Nu știu, nu răspund“.
 
Amintim că zilele trecute Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a lansat un chestionar online pentru a măsura imaginea pe care polițiștii din orașul de la malul mării o au în spațiu public, dar și în raport de relația cu individul.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
LIVE TEXT
Șeful Poliției Române, la Constanța! Este prezentată Mădălina Sorina Vlangăr, prima femeie care va conduce IPJ Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Chestionar de evaluare a gradului de incredere în IPJ Constanța. La ce întrebări trebuie oferit un răspuns
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii