Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:16 14 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri în Consiliul de Administrație al societății Șantierul Naval 2 Mai

ro

25 Aug, 2018 00:00 712 Marime text
Consiliul de Administrație al societății Șantierul Naval 2 Mai SA, Mangalia a fost convocat în Adunare Generală Ordinară în data de 27 septembrie 2018, de la ora 11.30, la sediul societății din Mangalia, pentru toți acționarii înregistrați la Registrul Acționarilor la sfârșitul zilei de 14 septembrie 2018.
 
Ordinea de zi va cuprinde următoarele puncte: alegerea administratorilor provizorii ai societății, stabilirea duratei mandatului administratorilor provizorii ai societății și cuantumul indemnizației administratorilor, numirea auditorului financiar și fixarea duratei minime a contractului de audit financiar la 3 ani, împuternicirea directorului general al societății, Ioan Griguță, să semneze contractul de audit, aprobarea datei de 18 octombrie ca dată de înregistrare, respectiv de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii AGOA din data de 27-28 septembrie 2018, a datei de 17 octombrie ca ex-date, în conformitate cu legislația în vigoare, împuternicirea directorului Ioan Griguță, în vederea efectuării procedurilor și formalităților prevăzute de lege în scopul hotărârii AGOA la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Unul sau mai mulți acționari, reprezentând, individual sau împreună, cel puțin 5% din capitalul social au dreptul:
  • de a introduce puncte pe ordinea de zi a adunării generale, cu condiția ca fiecare punct să fie însoțit de o justificare sau de un proiect de hotărâre propus spre adoptare de adunarea generală
  • de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a adunării generale.
 
Data-limită până la care se pot face propuneri privind candidații pentru calitatea de membri provizorii ai Consiliului de Administrație este de 21 septembrie 2018.
 
Citește și:
 
Acţionarii de la Şantierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia, convocaţi în şedinţă de Adunare Generală Ordinară. Ce se află pe ordinea de zi (document)
 
Modificări în Şantierul Naval Mangalia, înregistrate în Monitorul Oficial al României
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii