Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al Carina a contestat licitația organizată de Sanatoriul Balnear din Mangalia pentru achiziția dezinfectanților

ro

21 Nov, 2020 00:00 1563 Marime text
  • Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestația formulată de Al Carina SRL
  • Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia a organizat o licitație pentru a cumpăra dezinfectanți
  • CNSC a admis cererea formulată Al Carina SRL


Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a luat decizia cu numărul 2123/C7/2222 din data de 17.11.2020 privind o contestație făcută de către o firmă din Ploiești privind licitația organizată de Sanatoriul Balnear din Mangalia. Contractual scos la licitație face referire la furnizarea de dezinfectanți.


Prin contestația nr. 1916/09.10.2020, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 44284/12.10.2020, formulată de către S.C. Al Carina S.R.L., cu sediul în Ploiești, împotriva documentației de atribuire emisă de către Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia, cu sediul în Mangalia, str. Mircea cel Bătrân, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificate, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică, divizat pe loturi, având ca obiect „Furnizare dezinfectanți”, se solicită, pentru lotul 1, admiterea contestației, adoptarea de remedieri privind documentația de atribuire conform celor solicitate în motivare, în subsidiar anularea procedurii pentru acest lot, obligarea autorității contractante la refacerea împărțirii pe loturi și stabilirea ca fiecare produs pe care dorește să-l achiziționeze să constituie un lot separat, precum și suspendarea procedurii de atribuire până la soluționarea contestației, conform prevederilor art. 22 alin. (1) din Legea nr. 101/2016.


Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris. Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a decis:


„Admite contestația formulată de către S.C. Al Carina S.R.L., cu sediul în Ploiești, în contradictoriu cu Sanatoriul Balnear De Recuperare Mangalia, cu sediul în Mangalia, județul Constanța și dispune remedierea documentației de atribuire, conform celor dispuse anterior în considerente.


Obligă Sanatoriul Balnear De Recuperare Mangalia ca, în termen de 10 zile de la data primirii prezentei decizii, să reia procedura de 1 atribuire, să remedieze documentația de atribuire conform celor dispuse în considerente și să aducă la cunoștința tuturor celor interesați măsurile de remediere adoptate, prin postarea acestora în SICAP. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate”.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii