Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian-Ioan Veștea ”Cu fiecare proiect realizat la nivelul comunităților locale, calitatea vieții oamenilor se îmbunătățește”

ro

21 Nov, 2023 19:05 764 Marime text

Sursa foto: MDLPA



 
  • Ministrul Adrian-Ioan Veștea s-a aflat, astăzi, într-o vizită de lucru în județul Bihor, unde s-a întâlnit cu autoritățile publice locale și a discutat despre o serie de proiecte cu finanțare din programele coordonate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

     
 Astfel, săptămâna trecută, județul Bihor a primit suma de 206.439.639 de lei, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru 14 sisteme de distribuție a gazelor naturale, ca urmare a semnării ordinului comun al miniștrilor dezvoltării și energiei.

Cu fonduri de 11,6 milioane de lei, asigurate din același program, se va moderniza și infrastructura rutieră din comuna Tileagd, pe o lungime de 5,8 km, contractul de finanțare fiind semnat astăzi, potrivit unui comunicat al MDLPA. .

Ministrul Veștea a verificat și stadiul proiectului care vizează realizarea inelului rutier metropolitan Oradea, pe o lungime de 17 km. Obiectivul beneficiază de 201.300.000 de lei, iar lucrările prevăd atât realizarea de șanțuri, rigole și trotuare, cât și construirea de poduri, pasaje denivelate, tuneluri și viaducte.

”Cu fiecare proiect realizat la nivelul comunităților locale, calitatea vieții oamenilor se îmbunătățește, iar diferențele de dezvoltare dintre regiuni se reduc vizibil, acesta fiind unul dintre obiectivele noastre majore. Vom continua să sprijinim autoritățile publice locale, cu tot ceea ce ține de expertiza noastră, pentru ca cetățenii din toate județele țării să beneficieze de rezultatele pozitive ale proiectelor implementate”, a subliniat ministrul dezvoltării.
 

Citește și
Peste 228 de milioane de lei vor finanța 33 de noi proiecte de infrastructură
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii