Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răpus de stres A plecat la Domnul directorul general Administrativ al Universităţii Bucureşti. Va fi înmormântat în judeţul Constanţa

ro

18 Jan, 2019 03:29 12430 Marime text
Aseară, pe pagina oficială de internet a Universităţii din Bucureşti, a fost postat următorul anunţ:

„Conducerea Universităţii din Bucureşti anunţă cu profund regret încetarea din viață, miercuri, 16 ianuarie 2019, a domnului ec. Adrian Albu, Director General Administrativ al Universităţii din Bucureşti.

Vineri, 18 ianuarie 2019, începând cu ora 11:00, va avea loc o slujbă de pomenire în Holul Palatului Facultăţii de Drept.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 12:00, în Comuna 2 Mai, jud. Constanţa.

Adrian Albu și-a dedicat viața comunității academice a Universității din București, în slujba căreia s-a pus cu un devotament și o abnegație exemplare, ca administrator al Facultății de Litere, contabil șef și apoi Director General Administrativ al UB. Dăruirea profesională și asumarea fermă a dificilelor responsabilități care i-au revenit în decursul timpului i-au adus prețuirea și atașamentul colegilor din instituție, din universitățile partenere în Consorțiul „Universitaria” și din Ministerul Educației și Cercetării.

Contribuția lui Adrian Albu la funcționarea și devenirea Universității din București în ultimele decenii este neprețuită. Puterea lui de muncă, pusă fără precupețire în serviciul comunității academice, a fost tragic înfrântă de un sfârșit prematur.

Cei care l-au cunoscut îi vor păstra o vie și caldă amintire.

Dumnezeu să-l odihnească”!
 
La data de 4 februarie 2015 Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, însoţit de membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, a binecuvântat şi inaugurat, noile spaţii de activitate ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Capitală.

După slujba de binecuvântare toți cei care au contribuit și au susținut această lucrare au fost distinși de Patriarhul României, lui Adrian Albu fiindu-i conferit Ordinul Sfântul Ştefan cel Mare pentru mireni.
 
Imediat după apariţia comunicatului oficial al Universităţii prin care se anunţa moartea directorului Albu au apărut şi mesajele de condoleanţe:

Cristian Gabriel Vulpoiu - R.I.P! Drum lin spre stele Domnule Director! Un prieten devotat, un OM deosebit cum rar găsești, un muncitor destoinic. Acesta a fost până astă seară domnul Adrian Albu care la doar 40 de ani ne-a părăsit pentru o lume mai bună! Nu vă voi uita niciodată! Condoleante familiei îndurerate!

Paulis Paula - Pentru ca, nu de multe ori, in primii mei ani de "ucenicie", ii spuneam sa nu se mai streseze pentru job....
Pentru ca, cel mai des in ultimul an, el mi a spus sa am grija de sanatatea mea, pt ca este cea mai importanta....
In the end, it doesn't even matter....

Diana Ionita - Sunt atât de tristaaaaa!

Klau Ella - Era din Constanța! Mare păcat! Odihna veșnică!

Sorin Dragnea - Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Monica Badea - Ramas bun, prieten drag!

Catalina Joita - Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii