Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:05 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime Constanța, licitație de peste 480.000 de euro pentru desființarea unor clădiri din zona Poarta 5 (document)

ro

01 Oct, 2020 00:00 996 Marime text
  • După eliberarea terenului, zona va fi închiriată.
  • Anunțul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, urmând ca ofertele să fie trimise până la finele lunii octombrie.
  • Valoarea estimată a contractului este de 2.338.354 de lei, fără TVA, însemnând aproximativ 480.174 de euro.
Peste 480.000 de euro au fost puși la bătaie de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța pentru lucrările de desființare a unor clădiri din zona Poarta 5. După eliberarea terenului, zona va fi închiriată.

Anunțul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, urmând ca ofertele să fie trimise până la finele lunii octombrie.
Potrivit informațiilor oficiale, contractul va fi semnat pentru „expertiza tehnică, proiectare și execuție lucrări de desființare pentru construcțiile existente pe parcela nr. 86 din Incinta Portului Constanța“.
Mai exact, este vorba despre desființarea unor clădiri dezafectate din zona Porții 5 de acces în port, urmând ca, apoi, zona să poată fi închiriată.
 

Cum sunt repartizate sumele

Conform datelor oficiale, contractul prevede „elaborarea întregii documentații tehnice necesare execuției lucrărilor de desființare a construcțiilor existente pe parcela 86 din Incinta Portului Constanța, inclusiv OS“.

Valoarea estimată a contractului este de 2.338.354 de lei, fără TVA, însemnând aproximativ 480.174 de euro, la un curs de 4,8698 de lei pentru un euro, propus de Banca Națională a României pentru data de 30 septembrie 2020.

Suma estimată pentru expertiza tehnică și proiectare este de 121.018 lei, fără TVA, iar valoarea destinată lucrărilor este de 2.217.336 de lei, fără TVA.
Durata pentru proiectare este de trei luni de la data semnării contractului, iar pentru execuție, de șapte luni.
Crtieriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut, urmând să fe organizată o licitație deschisă pentru acest contract.
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până la data de 29 octombrie 2020, la ora 15.00, acesta fiind și termenul la care ofertelor vor fi deschise în SEAP.

Anunțul complet publicat pe licitatiapublica.ro poate fi consultat în Secțiunea Document.


Citește și:

Schimbarea la față a Porturilor Medgidia și Ovidiu. Ce face Administrația Canalelor Navigabile în acest sens (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii