Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, chemată la bară de angajaţi. Care este motivul?

ro

20 Dec, 2018 00:00 1819 Marime text
Sindicatul Apele Dobrogea Litoral a chemat la judecată Administraţia Bazinală de Apă - Dobrogea Litoral, motivul nemulţumirii fiind nişte drepturi băneşti.
 
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, pe data de 18 decembrie, dosarul nr. 7608/118/2018, Secţia I Civilă, materia - litigii de muncă, obiect - drepturi băneşti, stadiul procesual - fond. Sindicatul Apele Dobrogea Litoral este reclamant, iar Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral are calitatea de pârât.
 
Liderul Sindicatului Apele Dobrogea Litoral, Cristian Antonaru, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, de ce s-a ajuns la instanţă.
 
„Este vorba despre nişte sporuri pe care nu le-am primit. Aşa cum reiese din buletinul de expertizare a locurilor de muncă, angajaţii ABADL trebuie să primească sporuri pentru factori de risc. Însă nu am primit sporurile respective, motiv pentru care, la sfârşitul anului, am decis să apelăm la instanţă“, a declarat  liderul Sindicatului Apele Dobrogea Litoral, Cristian Antonaru. Potrivit lui, peste 450 de angajaţi ai ABADL sunt membri de sindicat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii