Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:23 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii Şantierului Naval 2 Mai SA, convocaţi în Adunare Generală Ordinară

ro

26 Jan, 2019 00:00 972 Marime text
Consiliul de Administraţie al Societăţii Şantierul Naval 2 Mai SA este convocat în Adunare Generală Ordinară, în data de 28 februarie 2019, de la ora 11.30, la sediul societăţii din Mangalia. Pe ordinea de zi a şedinţei se află aprobarea revocării şi a alegerii unui administrator provizoriu al societăţii şi stabilirea duratei mandatului acestuia. De asemenea, se votează şi aprobarea datei de 15 martie ca dată de înregistrare, respectiv de identificare a acţionarilor asupra cărora se resfrâng efectele hotărârilor AGOA din data de 28 februarie, a datei de 14 martie ca ex-date, în conformitate cu legea în vigoare.
 
De asemenea, împuternicit va fi directorul general al societăţii, Ioan Griguţă, în vederea efectuării procedurilor şi formalităţilor prevăzute de lege în scopul înregistrării hotărârii AGOA la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Fiecare acţionar are dreptul să adreseze întrebări privind punctele de pe ordinea de zi a adunării generale, împreună cu acte care permite identificarea acţionarului, astfel încât acestea să fie înregistrate ca primite la sediul societăţii în termen de 15 zile de la data publicării convocării.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii