Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Dobrogea Grup și-au desemnat auditorul financiar

ro

24 Nov, 2022 00:00 2827 Marime text
  • În 2021, Dobrogea Grup SA a declarat 528 de angajați, profit de aproape 1,8 milioane de lei și cifra de afaceri peste 18,72 de milioane de lei.
Acționarii Dorbogea Grup SA, întruniți în cadrul Adunării generale ordinare, și-au desemnat auditorul financiar.
 
Hotărârea AGA a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României, unde se arată că a fost desemnat auditorul financiar extern Perianu Audit Consulting SRL, cu sediul în Constanța, pe strada Andrei Mureșanu nr. 37, reprezentată prin Maria Perianu, auditor finanaciar.
 
Perianu Audit Consulting SRL a fost desemnată auditor financiar extern pentru auditarea situațiior financiare individuale și a situațiilor financiare consolidate aferente exercițiului financiar 2022.
 
Totodată, Consiliul de Administrație al Dobrogea Grup SA a fost mandat pentru negocierea clauzelor financiare și juridice ale contractului de servicii de audit financiar și încheierea acestuia.
 
Nu în ultimul rând, președintele CA a fost împuternicit să semneze actele necesare, inclusiv contractul cu auditorul financiar.
 
Despre Dobrogea Grup SA
 
Registrul Comerțului, consultat la zi, arată că Dobrogea Grup SA a fost înființată în 1991 și are sediul social în Constanța, pe strada Celulozei nr. 1, având ca obiect de activitate fabricarea produselor de morărit.
 
Acționari persoane juridice sunt companiile Arsenal Forest, Arsenal Montana, Ana Variete și Act Invest SA, toate din Brașov, toate deținând câte 0,0034%.
 
Restul de 99,9864% revine unei Liste cu 2224 de acționari persoane fizice și juridice.
 
Președintele CA este Mihail Cătălin Vulpe, numit în 2021 cu un mandat de patru ani, iar vicepreședintele CA este Ionuț Valeriu Corniciuc, numit în 2021 tot până în 2025.
 
Ceilalți membri CA sunt Stelian Tipa, Luminița Valeria Teodorescu, Mihail Neagu (director general) și Mirela Mihaela Pisică, director financiar, mandatele tuturor fiind valabile din 2021 până în 2025.
 
Auditorul financiar este, așa cum am arătat anterior, Perianu Audit Consulting SRL, reprezentată prin Maria Perianu.
 
În 2021, Dobrogea Grup SA a declarat 528 de angajați, profit de aproape 1,8 milioane de lei și cifra de afaceri peste 18,72 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mișcare importantă pe piața afacerilor din Constanța. Argus ar putea deveni asociat unic la Aliment Murfatlar! Vrea să cumpere pachetul minoritar deținut de Dobrogea Grup
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii