Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit în cabina maşinii aflate la descărcat containere în Portul Constanţa. Ce spun inspectorii ITM

ro

10 Oct, 2019 12:17 7076 Marime text
În data de 08.10.2019 ora 05:30 la SC MBX TRANS SPEDITION SRL – incinta terminal SC CSCT SRL,  a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat.

Conducătorul auto, M.G., în vârstă de 67 de ani,  a descărcat un container în terminalul de containere aparţinând SC CSCT SRL, a manevrat maşina 10 metri în faţă şi a oprit. Macaragiul de pe podul descarcator a văzut că maşina staţiona şi a anunţat conducătorul locului de muncă. Lucratorul M. G. a fost găsit în cabina camionului în stare de inconştienţă. A fost anunţat Serviciul de Urgenţă 112 care a sosit şi a acordat îngrijiri medicale, dar acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a decedat.

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanţa, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încalcate şi pe cale de consecinţă răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii