Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:25 26 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL, dată în judecată de societatea Thallassa Cons SRL (document)

ro

03 Nov, 2015 00:00 1975 Marime text


O societate care în anii trecuţi a câştigat mai multe contracte plătite din bani publici se judecă cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral. Motivul - un litigiu privind achiziţiile publice.
 
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat pe data de 29 octombrie dosarul nr. 6928/118/2015, la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, având ca obiect „litigiu privind achiziţiile publice“. În dosar, SC Thallassa Cons SRL, în calitate de reclamant, a dat în judecată Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, în calitate de pârât. Contactat telefonic, Cătălin Dan Stănculescu, asociatul şi administratorul societăţii, a declarat că nu ştie nimic despre acest dosar. „Cred că CNSC a înregistrat dosarul, nu noi“, a precizat acesta.
 
Nemulţumită de rezultatul licitaţiei organizate de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral pentru atribuirea contractului „Servicii de supraveghere tehnică a lucrărilor de reabilitare sediu formaţia Techirghiol”, societatea Thallassa Cons SRL a depus o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, înregistrată cu nr. 19799/13.10.2015. Prin această contestaţie, societatea a solicitat obligarea autorităţii contractante la emiterea în formă legală a actului privind comunicarea rezultatului procedurii. În baza legii şi a documentelor depuse de părţi, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dispus trimiterea de îndată a dosarului către Tribunalul Constanţa, potrivit art. 132 alin. (3) Codul de procedură civilă.

Despre Thallassa Cons SRL

Thallassa Cons SRL a luat fiinţă în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Marc Aureliu nr. 19. Capitalul social este deţinut de asociatul unic Cătălin Dan Stănculescu. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „activităţi de arhitectură“. Societatea a câştigat în anul 2013 contractul „Serviciul de dirigenţie de şantier/asistenţă tehnică pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea accesului în staţiunea Mamaia prin construirea unor pasarele pietonale»”, atribuit de Primăria Constanţa. Valoarea contractului atribuit a fost de 40.986 lei. În anul 2013, societatea cu doi angajaţi a declarant o cifră de afaceri netă de 232.974 de lei şi un profit net de 64.081 lei.
 
Thallassa Cons SRL şi-a mai adjudecat, în 2012, de la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa, contractul pentru „Serviciul de dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului campus social Henri Coandă, strada Ştefăniţă Vodă“. Printre contractele câştigate de societatea se numără şi „Consultanţă pentru administrarea contractului de execuţie, supervizarea şi supravegherea execuţiei lucrărilor de proiectare şi execuţie front de aşteptare pentru desfacere/refacere convoaie la confluenţa canalelor navigabile“, atribuit în 2012 de Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa.
 
În secţiunea Documente, puteţi consulta decizia emisă de CNSC, după contestaţia depusă de Thallassa Cons SRL. 

Citeşte şi:

Firmă abonată la bani publici supraveghează execuţia pasarelelor din Mamaia (galerie foto)

Dirigenţia şantierului Campusului Social, adjudecată de Thallassa Const SRL

Ti-a placut articolul?

Comentarii