Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a anulat licitația pentru reabilitarea termică a Liceului „Ovidius“. Contestația Thallassa Cons, respinsă de CNSC

ro

24 Mar, 2020 00:00 2277 Marime text

Primăria municipiului Constanța a anulat procedura de achiziție și execuție a lucrărilor de construcții în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic ”Ovidius” Constanța”, Cod SMIS 110301. Motivul anulării: toate ofertele depuse au fost inacceptabile și/sau neconforme.

Una dintre societățile căreia municipalitatea i-a respins oferta s-a adresat Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.

După studierea contestației, Consiliul a adoptat decizia nr. 446 / C9 / 378: “Prin contestația înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 8669/04.03.2020, depusă de SC Thallassa Cons SRL, cu sediul în Constanța, str. Marcus Aurelius nr. 19, județul Constanța, având, reprezentată legal de administrator Stănculescu Cătălin Dan, împotriva rezultatului procedurii comunicat la data de 28.02.2020, privind procedura proprie, organizată de Primăria Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect Serviciul de Dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul teoretic „Ovidius” Constanța, cod CPV 71520000-9 Servicii de supraveghere a lucrărilor (Rev. 2), contestatoarea a solicitat admiterea contestației și, pe cale de consecință, constatarea netemeiniciei și nelegalitatea deciziei autorității contractante de a declara oferta sa neconformă, anularea acestei decizii a autorității contractante și a actelor subsecvente acesteia, precum și obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertei sale. Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul decide: În baza art. 611 alin. (1) din Legea nr. 101/2016, respinge contestația depusă de SC Thallassa Cons SRL, în contradictoriu cu Primăria municipiului Constanța”. Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de zece zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016.
 

Despre SC Thallassa Cons SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 1 noiembrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Societatea are capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Cătălin Dan Stănculescu, acesta fiind şi administratorul firmei, ce are ca domeniu de activitate activităţi de arhitectură.
 


Citește și:

Thallassa Cons SRL şi-a adjudecat dirigenţia de şantier pentru extinderea Delfinariului din Constanţa

O firmă din Constanţa va oferi servicii de dirigenţie de şantier pentru lucrările de la Pavilionul de hrănire Complex Olimp al UM 0929 Bucureşti (document)

CNSC declină contestaţia făcută de SC Thallassa Cons SRL

CNSC a spus ultimul cuvânt O licitaţie organizată de RAEDPP Constanţa, contestată de Thallassa Cons SRL şi EBS Conprest SRL (documente)
 
ABADL, dată în judecată de societatea Thallassa Cons SRL (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii