Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:21 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă abonată la bani publici supraveghează execuţia pasarelelor din Mamaia (galerie foto)

ro

12 Mar, 2013 00:00 3786 Marime text
Traficul din staţiunea Mamaia va fi fluidizat prin montarea pasarelelor, mai ales că zonele alese sunt strangulate de trecerile de pietoni la care se formează cozi din clipă în clipă.
Primăria Constanţa a anunţat câştigătorul contractului „Serviciul de dirigenţie de şantier/asistenţă tehnică pentru urmărirea şi verificarea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea accesului în Staţiunea Mamaia prin construirea unor pasarele pietonale»”. Valoarea contractului atribuit pe 11 martie este de 40.986 lei.

Câştigător a fost desemnată societatea THALLASSA CONS SRL. Obiectul contractului constă în asigurarea serviciilor de urmărire şi verificarea execuţiei lucrărilor de bună calitate în conformitate cu cerinţele legii 10/1995 privind calitatea în construcţii, prin diriginţi autorizaţi cu respectarea cerinţelor impuse în caietul de sarcini. Proiectul „Îmbunătăţirea accesului în Staţiunea Mamaia prin construirea unor pasarele pietonale” va fi finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional. Pasarelele vot fi montate în următoarele puncte: Satul de Vacanţă, Casino şi partea de nord a staţiunii Mamaiei. Cele trei pasarele pietonale au fost numite în funcţie de amplasare formă şi dimensiuni: „Iaht", „Năvod şi pescăruş" şi „Val retro". Pasarelele îmbină elementele marine cu stilul modern, iar amplasarea lor se va face în funcţie de specificul fiecărei zone.
Despre Thallassa Cons SRL
Thallassa Cons SRL  a fost înfiinţată în anul 2004, având sediul social în municipiul Constanţa, strada Marc Aureliu. Obiectul de activitatea al societăţii sunt „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Asociat unic şi administrator al societăţii este Cătălin Dan Stănculescu. În anul 2011, societatea cu trei angajaţi a realizat o cifră de afaceri 854.188 lei şi un profit de 385.903 lei. Thallassa Cons SRL nu este la prima licitaţie câştigată la autorităţile locale. Astfel, aceasta a câştigat în 2012 de la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa contractul pentru Serviciul de dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului campus social Henri Coandă, strada Ştefăniţă Vodă. Printre contractele câştigate de societatea se mai numără şi „Consultanţă pentru administrarea contractului de execuţie, supervizarea şi supravegherea execuţiei lucrărilor proiectare şi execuţie front de aşteptare pentru desfacere/refacere convoaie la confluenta canalelor navigabile Dunăre, atribuit în 2012 de Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii