Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:31 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Thallassa Cons SRL şi-a adjudecat dirigenţia de şantier pentru extinderea Delfinariului din Constanţa

ro

06 Feb, 2020 00:00 1474 Marime text


Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit prin procedură simplificată contractul privind servicii de dirigenţie de şantier pentru obiectivul de investiţie „Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa”.
 
Proiectul „Extindere Delfinariu, municipiul Constanţa”, finanţat prin Programul pentru dezvoltarea investiţiilor în turism, face parte din Masterplanul investiţiilor in turism şi al criteriilor de eligibilitate a proiectelor de investiţii în turism, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.558 din 4 august 2017, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru execuţia lucrărilor de demolare, a lucrărilor de construire (arhitectură, rezistenţă, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii termice) şi de organizare de şantier.

Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 156.000 lei. Contractul a fost câştigat de Thallassa Cons SRL.
 

Despre SC Thallassa Cons SRL

 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 1 noiembrie 2017, societatea a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Societatea are capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Cătălin Dan Stănculescu, acesta fiind şi administratorul firmei, ce are ca domeniu de activitate activităţi de arhitectură.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Citeşte şi:

O firmă din Constanţa va oferi servicii de dirigenţie de şantier pentru lucrările de la Pavilionul de hrănire Complex Olimp al UM 0929 Bucureşti (document)

CNSC declină contestaţia făcută de SC Thallassa Cons SRL

CNSC a spus ultimul cuvânt O licitaţie organizată de RAEDPP Constanţa, contestată de Thallassa Cons SRL şi EBS Conprest SRL (documente)
 
ABADL, dată în judecată de societatea Thallassa Cons SRL (document)

Firmă abonată la bani publici supraveghează execuţia pasarelelor din Mamaia (galerie foto) Dirigenţia şantierului Campusului Social, adjudecată de Thallassa Const SRL
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii