Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A trecut un an de la tragedie. Un autoturism al armatei a omorât, în județul Constanța, doi tineri care urmau să se căsătorească (galerie foto+video)

ro

25 Jan, 2018 06:06 8033 Marime text
Astăzi se împlinește un an de la tragicul accident rutier petrecut, în data de 25 ianuarie 2017, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C în apropiere de localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa.
 
În accident au fost implicate trei autovehicule: un autoturism al armatei, unul în care se aflau doi tineri, care locuiau în Cernavodă, și o autobasculantă.
 
 
În carambolul rutier două persoane au murit pe loc, în urma leziunilor şi traumatismelor suferite, iar alte două au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu traumatisme grave.
 
Cei pentru care medicii sosiți erau logodiți și urmau să se căsătorească.

Totodată, trebuie să amintim că au existat și doi răniți: șoferul autoturismului armatei plutonierul major Dan Nica şi comandantul Bazei Aeriene 86 Fetești a„Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu.

Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au fost implicaţi într-un grav accident pe DN22C.
 
„Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești ”Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ștefan cel Mare și municipiul Constanța. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar. Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă”, se arăta, atunci, într-un comunicat de presă al Ministerului Apărăii Naționale.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii