Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța. Ce s-a constatat. Mai multe persoane conduse la audieri (galerie foto)

ro

11 Mar, 2020 11:15 1553 Marime text

Urmare a cercetărilor în mai multe dosare penale privind săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Secției 5 Rurală Cogealac și Poliției municipiului Constanța – I.P.J. Constanța au pus în aplicare 20 de mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța.

În urma acțiunilor, polițiștii au ridicat bunuri și obiecte cu valoare probatorie, 6 persoane fiind aduse la sediul poliției pentru audieri.
 
Cu ocazia activităților, polițiștii au probat activitatea infracțională a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, în sarcina cărora au fost reținute 6 infracțiuni de furt calificat, comise în perioada 04.12.2019-20.01.2020.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30% și urmează a fi predat părților vătămate.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii