Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 miliard de euro accesat prin PNRR pentru renovarea clădirilor

ro

01 Apr, 2022 12:24 1396 Marime text


Peste 1 miliard de euro au fost accesați din componenta PNRR cu cel mai mare buget lansat până vineri, 1 aprilie informează Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. 

Apelul de proiecte pentru Valul Renovării a fost deschis, astăzi, la ora 10:00, iar numărul de proiecte depuse și bugetul rămas pot fi consultate, în timp real, pe pagina ministerului – a arătat ministrul Cseke Attila.

„Numărul record de cereri depuse într-un timp atât de scurt arată că există o nevoie mare pentru renovarea clădirilor, iar măsura propusă de noi, prin care nu cerem cotă-parte de la locatari sau de la autoritățile locale, a fost, de asemenea, necesară”, a declarat ministrul dezvoltării.

MDLPA finanțează, din Planul Național de Redresare și Reziliență, eficientizarea energetică, asigurarea siguranței seismice și la incendiu a clădirilor multietajate rezidențiale și publice.

Conform sursei citate, numărul proiectelor depuse și bugetul rămas pot fi consultate, în timp real, la adresa: https://mdlpa.ro/pages/pnrrbuget

Autoritățile publice locale, județene și centrale pot depune cererile online, facil și transparent, la adresa www.mdlpa.ro/investitii/PNRR, în limita sumei rămase de 1,8 miliarde de euro din bugetul total de 2,8 miliarde. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii