Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Radulescu este audiata de Politie

ro

07 Apr, 2009 21:28 2211 Marime text
Mihaela Rădulescu este audiată, la Secţia 26 Poliţie, în dosarul în care este acuzată de furt şi distrugere, în urma unui conflict pe care l-a avut cu doi angajaţi ai ziarului "Libertatea", au declarat surse din Poliţie, citate de NewsIn.

 Mihaela Rădulescu este cercetată de poliţişti, după ce Poliţia s-a autosesizat în legătură cu incidentul din martie ,când prezentatoarea TV a avut o dispută cu doi angajaţi ai ziarului "Libertatea".

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 26 s-au autosesizat şi vor efectua cercetări faţă de doamna Mihaela Rădulescu pentru infracţiunea de furt calificat. Nu este vorba de urmărire penală şi nu este cercetată pentru altă infracţiune, respectiv tâlhărie", a declarat, pe 17 martie, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, poliţia a informat deja Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 pentru obţinerea numărului unic. "Practic, din declaraţiile celor doi lucrători ai ziarului Libertatea, ne-am autosesizat şi am trimis dosarul la Parchet pentru obţinerea numărului unic, acesta urmând a se reîntoace în cursul zilei de astăzi (n.r. 17 martie) şi evident cercetările vor fi continuate pentru infracţiunea de furt calificat", a precizat Ciocan.

Reprezentantul Poliţiei Capitalei a mai spus că Mihaela Rădulescu şi cei doi angajaţi ai tabloidului "Libertatea" vor fi chemaţi la Secţia 26 în zilele următoare pentru audieri.

Sursa: http://www.adevarul.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii