Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Nădrag - „Vrem să reparăm drumurile din Hârşova, care n-au mai văzut asfalt de 30 de ani"

ro

18 Feb, 2011 02:05 3383 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SUMELIS ARGENTINA PUSA 02 Mar, 2011 10:10 02-02-2011. Nu inteleg de ce toti PRIMARII orasului HARSOVA de Constanta se intereseaza mai mult de ASFALTAREA STRAZILOR si nu de LOCURILE DE MUNCA din AGRICULTURA, INDUSTRIE , TURISM ??? Ar trebui ca PROCURATURA orasului HARSOVA de Constanta sa se AUTOSESISEZE in privinta DISCERNAMANTULUI acestor PRIMARI si de ce nu si de cel al CONSILIERILOR LOCALI , deoarece dau dovada de TULBURARI DELIRANTE PERSISTENTE ,in prezent cat si in perioada savarsirii faptei si in raport cu acestia DISCERNAMANTUL ESTE/A FOST ABOLIT , ceea ce se recomanda instituirea masurilor de siguranta medicala prevazut de art. 114 C.p. Eu personal am fost invinuita de TULBURARE DELIRANTA PERSISTENTA cu DISCENAMANT CARE ESTE /A FOST ABOLIT datorita AUTOSESIZARII PROCURATURII orasului Harsova de Constanta .Cu ce am gresit ??? Cu faptul ca vreau UN LOC DE MUNCA -DECENT , darea in functiune a CENTRULUI de zi pentru COPIII SCOLARI din orasul HARSOVA de Constanta si pentru ca am afirmat ,anul trecut , ca doresc sa intru in competitie ELECTORALA cu fostul primar USL-ist , IONEL CHIRITA si cu actualul primar PDL -ist ,TUDOR NADRAG. De ce vreau sa ajung PRIMARITA orasului HARSOVA de Constanta ??? Pentru ca stiu pe pielea mea ce inseamna sa nu ai parte de un LOC DE MUNCA , stiu ce este SARACIA ,stiu ce este CINSTEA ,stiu ce este DEMOCRATIA , adica sa TRAIM BINE cu LOCURI DE MUNCA , cu PACE si SECURITATE SOCIALA.
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 21 Feb, 2011 15:01 LOCURI DE MUNCA = SERE si FERME
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 19 Feb, 2011 11:28 CARDURILE SPECIALE pentru taxarea masinilor ce trec peste podul de pe Dunare de la GIURGENI = VADU-OII, ar fi bine venite ,pentru fluidizarea traficului rutier, evitand cozile kilometrice si nu in ultimul rand pentru evitarea HOTIILOR ,ca prea multe fetite-taxatoare se lafaie in masini luxoase , bijuterii scumpe si multe altele , nu-i asa ???
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 18 Feb, 2011 13:14 NIMIC pentru categoria ,LOCURI DE MUNCA in AGRICULTURA si INDUSTRIE ??? NIMIC in categoria ,CENTRU DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI ??? ASFALTUL ar fi bun pentru construirea noii SOSELE , Harsova - Constanta , ce ar trebui sa treaca prin spatele SPITALULUI HARSOVA de Constanta si nu cum a fost pana acum ,facand CURBA de 90 de grade in dreptul Liceului Teoretic IOAN COTOVU. Si nu in ultimul rand, vrem SERE pentru cultivarea zarzavaturilor si legumelor si FERME pentru cresterea pasarilor si animaleler. Ce este GREU DE INTELES ??? sau sa inteleg ca este vorba de cea mai rea CREDINTA ??? Atunci stiti ce va asteapta , SCHIMBAREA din functii, nu-i asa ??? ATENTIE mare cu asfaltul platit prin banci !!! Deja ,HArsova are o datorie, tot pentru asfalt , pentru 15 ani. Daca o PRIMARIE din tara si-a facut un RESTAURANT , nu vad de ce o primarie cum este cea din Harsova de Constanta , sa nu poata sa-si faca SERE si FERME unde sa munceasca locuitorii orasului ???