Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispute la Hârşova între fostul şi actualul primar. Se pregăteşte un referendum

ro

05 Apr, 2017 17:15 2406 Marime text
La mai puţin de un an de la alegerile locale, liderul organizației Partidului Social Democrat Hârșova, Tudor Nădrag, pregăteşte un referendum pentru demiterea actualului primar, Viorel Ionescu.

Acesta susţine că a adunat aproximativ 2500 de semnături necesare pentru demararea referendumului şi că zilele următoare va demara procedurile necesare pentru organizarea referendumului. Nădrag susţine că actualul edil nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ba mai mult deşi a promis scăderea impozitelor, acestea s-au majorat în 2017.

„M-aş fi bucurat ca oraşul să ajungă pe mâini bune, dar din păcate constat că nu este aşa. Din acest motiv s-a iniţiat procedura de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Ionescu Viorel”, a mai precizat pentru ZIUA de Constanţa Tudor Nădrag.

La rândul său, primarul din Hârşova, Viorel Ionescu susţine că de anul trecut din luna octombrie liderii PSD încearcă să organizeze un referendum, pe care acesta nu îl consideră necesar.

„Decât să implice administraţia locală la o cheltuială inutilă, mai bine să accepte că au pierdut şi să ne lase să ne facem treaba. În cazul în care se va ajunge la referendum, abia aştept să merg prin oraş şi să mă întâlnesc cu cetăţenii” – a mai declarat Viorel Ionescu pentru ZIUA de Constanţa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii