Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au făcut ultimele probe la canalizare şi la staţia de epurare din Topraisar

ro

02 Sep, 2011 00:09 2642 Marime text
Topraisar_primar_Stelian_Gheorghe.jpgPrimarul comunei Topraisar, Gheorghe Stelian, este încântat că lucrările în cadrul proiectului finanţat pe Măsura 322, cele referitoare la lucrări la drumuri, canalizare şi staţie de epurare, sunt aproape de final.

„Am avut ultima vizită în teren, toate lucrările sunt conforme, suntem la ultima tranşă de plată. S-au făcut probe la staţia de epurare şi la canalizare, totul este în regulă", ne-a declarat primarul.

Contractul a fost început la finele anului 2009 şi a avut o valoare de 6,3 milioane de lei, fără TVA, cu un milion mai puţin decât era dispusă autoritatea contractantă să dea pentru acest contract, câştigat în cele din urmă de SC Nimada SRL din Constanţa. Proiectul a fost finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) implementat prin PNDR, Măsura 322: Renovarea, dezvoltarea satelor, conservarea şi îmbunătăţirea moştenirii rurale. De altfel, selectarea proiectului comunei Topraisar pentru finanţare prin Măsura 322 este o premieră în judeţul Constanţa.

În ceea ce priveşte pregătirea pentru începerea anului şcolar, edilul din Topraisar spune că şcolile şi grădiniţele din comună sunt gata pentru începerea anului şcolar, igienizate şi pregătite şi de iarnă, tot materialul lemnos pentru încălzire fiind deja achiziţionat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii