Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Racord al Enel Distribuţie Dobrogea, făcut în trei luni Noua primărie din Aliman ar putea fi inaugurată săptămâna viitoare

ro

25 Nov, 2011 01:00 3125 Marime text
Aliman_primar_Topalu_Gheorghe_01.jpgAdministraţia locală din Aliman aşteaptă de trei luni ca reprezentanţii ENEL să facă racordul sediului noii primării din localitate la sistemul public de energie.

„Ne-au dat promisiuni că în această săptămână se va finaliza acest proces. Mai au de pus doar contorul şi în rest totul este bine. De trei luni aşteptăm să ne racordeze la energie primăria, pentru că nu puteam să ne mutăm altfel acolo", spune primarul Gheorghe Topalu. În ceea ce priveşte mutarea efectivă a salariaţilor, primarul spune că în cazul în care promisiunile se vor adeveri, inaugurarea sediului clădirii se va face săptămâna viitoare.

Aliman_primaria_01.jpgReamintim faptul că administraţia locală din Aliman a înregistrat cererea pentru racordarea la energie încă de pe 24 august, fiindu-i solicitate în câteva rânduri noi şi noi clarificări în ceea ce priveşte documentaţia necesară. În urmă cu câteva săptămâni, reprezentanţii ENEL Distribuţie Dobrogea spuneau că termenul legal pentru racordare este de 30 de zile, dar având în vedere că este o autoritate locală acesta se va restrânge la câteva zile, afirmaţii care au contrazis cele întâmplate.

Lucrările de renovare, recompartimentare şi etajare a sediului primăriei au fost începute în octombrie 2009 şi au costat puţin peste 500.000 de lei, suma fiind plătită eşalonat de către administraţia locală, în funcţie de disponibilităţile financiare pe care le-au avut.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii