Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Nicolae Bălcescu, în aşteptarea surselor de finanţare

ro

20 Jan, 2012 02:38 2608 Marime text

Nicolae_Balcescu_Viorel_Balan_002.jpgŞeful autorităţii locale, Viorel Bălan, speră să primească în curând banii pentru asfaltarea a 11 km de străzi, dar şi sumele necesare pentru construirea drumului Nicolae Bălcescu - sat Dorobanţu

Primarul localităţii Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, susţine că în perioada imediat următoare va avea loc o licitaţie publică în cadrul Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii iniţiat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. În cadrul proiectului se are în vedere asfaltarea a 11 km de străzi, a precizat edilul. În cazul bazei sportive din localitate, lucrările în privinţa clădirii, dar şi amenajării vestiarelor şi a terenului de sport au avansat.

Nicolae_Balcescu_primaria_02.jpgŞeful autorităţii locale speră ca până în vară baza sportivă să fie gata. În localitate este prevăzută şi construirea drumului Nicolae Bălcescu - sat Dorobanţu, un drum de exploatare pentru utilajele agricole, proiect pe Măsura 125 privind dezvoltarea infrastructurii. Finanţarea investiţiei se ridică la un milion de euro, sumă asigurată din fonduri europene, potrivit primarului Viorel Bălan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii