Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va unge echipamentele marca Mobitom din Ţara Piticilor?

ro

03 May, 2011 01:49 2439 Marime text
cap_5.jpgRegia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa este pe punctul de a încheia un nou contract pentru supravegherea echipamentelor de agrement şi a activităţilor de joacă din parcul Ţara Piticilor.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), RAEDPP pune la bătaie 72.277 lei fără TVA pentru contractul „Servicii de supraveghere a echipamentelor pentru agrement şi desfăşurarea în deplină siguranţă a activităţilor de joacă din incinta parcului de distracţii «Ţara Piticilor» situat în Parcul Tăbăcărie". Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 13 mai, începând cu ora 14.00, la sediul RAEDPP - Direcţia Pieţe Târguri şi Oboare din strada Răscoala din 1907. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

De precizat că anul trecut aceste atribuţii de supraveghere a Ţării Piticilor au fost încredinţate prin contract de achiziţie publică SC Confort Urban SRL, din subordinea Consiliului Local Municipal Constanţa, valoarea de atribuire fiind de 81.560 de lei fără TVA.

Cât despre echipamentele de agrement pe care Confort Urban le-a supravegheat, reamintim că acestea au fost montate de către SC Mobitom SA - firma afaceristului Gheorghe Oancea, care a furnizat astfel de elemente pentru mai multe locuri de joacă din cartiere ale Constanţei, contractele însumând multe miliarde de lei vechi. Reamintim că Oancea este apropiat al primarului Radu Mazăre, cât şi al şefului Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. „Prestatorul va asigura cu personal tehnic de specialitate întreţinerea elementelor de joacă pentru copii prin strângerea sau ungerea unor elemente, supravegherea dotărilor care deservesc Ţara Piticilor (cişmele stradale, bănci de odihnă, coşuri de gunoi stradale, gard din incintă) menţinerea acestora în stare de funcţionare şi exploatarea în condiţii de siguranţă", se arată în caietul de sarcini din documentaţia de atribuire postată în SEAP.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii