Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Mazăre îmi pedepseşte susţinătorii"

ro

29 May, 2012 23:00 1259 Marime text

Am aflat în urmă cu puţin timp că preşedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari din municipiul Constanţa, domnul Marcel Dragu, "a făcut cunoştinţă" cu represaliile administraţiei Mazăre-Constantinescu pentru faptul că a publicat şi distribuit, în revista Uniunii, programul meu dedicat asociaţiilor de proprietari.

Astfel, domnul Dragu a fost ameninţat cu revocarea din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al RAJA şi cu anularea subvenţiei alocate pentru tipărirea revistei în cauză.

Domnul Marcel Dragu nu este prima persoană care s-a manifestat în sensul susţinerii mele şi care "beneficiază" de măsurile represive ale administraţiei Mazăre-Constantinescu. Toţi cei care îşi declară susţinerea faţă de candidatura mea preferă să o facă în şoaptă, fără a se manifesta public, de teama acţiunilor reactive ale liderilor USL.

Am luat astăzi legătura cu domnul Marcel Dragu şi l-am asigurat de întregul meu sprijin. Toate aceste nedreptăţi vor înceta odată cu venirea mea la Primărie.

Le transmit tuturor celor care doresc să mi se alăture în proiectul de a deschide oraşul nostru că nu au de ce să se teamă, întrucât nu poate Mazăre fura cât pot ei vota.

Claudiu-Iorga PALAZ

Candidat al UNPR la funcţia de primar al municipiului Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii