Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat UNPR 10 martie 2016

ro

10 Mar, 2016 23:43 1946 Marime text
Vicepreședintele UNPR și coordonatorul campaniei electorale, Valeriu Steriu a participat joi, 10 martie 2016, la ședința biroului politic județean Neamț.
Valeriu Steriu a declarat că interesul național trebuie privit într-o formă practică, făcând referire în mod explicit la partea economică și cea agricolă.
"În județul Neamț sunt cunoscute problemele privitoare la defrișările ilegale și la monopolul pus de companiile străine asupra resurselor lemnoase. UNPR va aduce în discuție aceste subiecte și va fi extrem de preocupat, atât la centru, cât și în teritoriu, de modul în care companiile străine își asumă responsabilități față de cetățenii români”, a declarat vicepreședintele UNPR.
În acest context, a fost subliniată importanța unor organizații județene solide, cum este cea din Neamț, care s-a remarcat prin profesionalismul liderilor săi și prin implicarea membrilor, inclusiv a structurilor de femei și tineri.
Vicepreședintele UNPR a dat asigurări că va reveni ori de câte ori este nevoie pentru a oferi organizației tot suportul necesar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii