Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre este doar primarul prietenilor săi

ro

18 May, 2012 22:08 869 Marime text

Candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a sesizat Inspectoratul Judeţean în Construcții și Instituția Prefectului județul Constanța cu privire la autorizarea ilegală a două construcții de către primarul Radu Mazăre.

Astfel, în adresa înaintată către I.J.C, Claudiu-Iorga Palaz face referire la lucrările autorizate în stațiunea Mamaia, bulevardul Mamaia, nr.355A, zona Cazino, mal lac Siutghiol, pentru un Complex Turistic Hotelier P+8E+9 parțial, proprietatea S.C. Rosemberg Imobiliare S.R.L., S.C. Habitat și Ambient S.A., Giurgucanu Georgică și Giurgiucanu Oana, respectiv un imobil D+P+5-6E, locuințe, spații comerciale și servicii la parter pe bulevardul Lăpușneanu, nr.190B, proprietatea S.C. Stop SRL.

Candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu Iorga Palaz a reclamat că prima lucrare a fost autorizată în baza unui PUZ care nu mai poate produce efecte juridice, acesta fiind anulat de instanța de judecată definitiv și irevocabil, iar cea de-a doua lucrare a fost autorizată pe domeniul public (parcare): "Am solicitat Inspectoratului Judeţean în Construcții să adopte măsurile legale ce se impun pentru stoparea acestor ilegalități grosolane. Aștept de la noul prefect "apolitic" al județului Constanța o acțiune apolitică în sensul respectării legii indiferent de numele, funcția și apartenența politică a celui care o încalcă. Sunt convins că așa cum mulți constănțeni cunosc relația dintre primarul Mazăre și firmele sau persoanele fizice care beneficiază de pe urma acestor autorizații, la fel o cunoaște și prefectul județului Constanța de la care, repet, aștept atitudine. Personal, consider că prin autorizațiile pe care le-am menționat, se dovedește încă o dată că actualul edil a fost și este primarul prietenilor și asociaților săi și nu un primar pentru toţi constănțenii".

Biroul de presă al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii