Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Madagascarul din Constanţa!

ro

19 May, 2012 16:56 1135 Marime text

La prima ploaie mai sănătoasă, municipiul Constanţa se află sub ape. Indiferenţa administraţiei Mazăre-Constantinescu distruge, încet şi sigur, oraşul nostru. Aşa cum în fiecare iarnă, la prima ninsoare, oraşul este complet blocat iar Mazăre este plecat în ţările calde, iată că şi acum, la prima ploaie, oraşul este inundat iar Mazăre este incapabil de reacţie pentru că este mahmur.

Regia Autonomă Judeţeană de Apă, aflată în subordinea administraţiei Mazăre-Constantinescu, este complet depăşită de evenimente. Şuvoaie întregi de apă blochează bulevardele principale ale municipiului. Mii de constănţeni sunt inundaţi şi blocaţi în propriile case. Mă întreb oare care vor fi costurile facturilor constănţenilor la apă? Oare până când îi va mai jecmăni administraţia Mazăre?

În faţa încă a unei dovezi clare a unui primar iresponsabil şi a unei administraţii indiferente la dezastrul constănţenilor, i-am solicitat prefectului să convoace rapid Comandamentul pentru situaţii de urgenţă pentru a evalua stiuaţia din municipiul Constanţa. Dacă mi se va solicita, mă voi pune la dispoziţie cu întreaga mea experienţă pentru a asigura o bună gestionare a situaţiei.

La ora la care oraşul este inundat, probabil că Mazăre încă nu s-a trezit din somn pentru că a fost, ca de obicei, în club. Şi iată cum, în 12 ani de mandat, Mazăre a reuşit să facă din Constanţa un Madagascar mai mic, cu bulevarde scăldate de ape şi case inundate.

Constănţenii au o singură şansă. Să vină la vot pe 10 iunie şi să voteze schimbarea pentru ca astfel de situaţii să nu se mai întâmple niciodată.

Claudiu Iorga Palaz

Candidat al UNPR la Primăria municipiului Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii