Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:59 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii îşi pun speranţele în Claudiu Palaz

ro

03 Jun, 2012 20:17 955 Marime text

dsc01001.jpgCandidatul UNPR la Primăria municipiului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, s-a întâlnit din nou în aceste zile cu sute de constănţeni, în cartierele Km. 4-5, Brotăcei şi Cireşica.

„Ca prefect, am trimis de nenumărate ori instituţiile deconcentrate cu rol de control în pieţele constănţene, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Protecţia Consumatorului, care au semnalat multe nelegalităţi în administrarea acestora. Aceştia au aplicat sancţiuni, în limita competenţelor pe care le au, dar nimic nu s-a schimbat din cauza managementului defectuos al Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare din cadrul RAEDPP:

dsc01023.jpgDe pildă, în Km. 4-5 locuitorii s-au plâns de condiţiile improprii în care este organizată piaţa şi de faptul că unii comercianţi se văd nevoiţi să vândă zarzavaturi pe aleile dintre Galerii şi piaţa propriu-zisă. Aceştia din urmă mi s-au plâns de taxele exagerate pe care le aplică Primăria şi de atenţiile pe care sunt obligaţi să le dea poliţiştilor comunitari ca să-şi poată continua activitatea. Unii chiar m-au felicitat pentru faptul că săptămâna trecută am ţinut piept şefului Poliţiei Locale, locotenentul lui Mazăre, care mi-a călcat abuziv sediul şi care a ajuns el însuşi în duba Poliţiei Naţionale, pentru comportament agresiv.

dsc01024.jpgÎn Piaţa Cireşica, lumea se sufocă din cauza lipsei unui sistem de aerisire. De condiţii, nici nu mai vorbim. Aceeaşi situaţie ca peste tot. Mai mult, unii cetăţenii mi-au semnalat că într-unul dintre spaţiile aparţinând firmei de salubrizare Polaris se cresc porci şi păsări, care ajung ori pe tarabe, ori în pachetele cu ajutoare pentru persoanele defavorizate, fapt mai mult decât îngrijorător.

dsc01079.jpgLa Piaţa Brotăcei, oamenii sunt revoltaţi de construcţia apărută la câţiva metri. Este o construcţie autorizată de Mazăre şi tolerată de Chiru, şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii la acea vreme. Cei doi poartă o vină comună şi în acest caz, ca şi în toate construcţiile apărute după 2009, căci primarul le-a dat avizele, iar inspectorul-şef în construcţii nu a oprit din start lucrările."

Periplul candidatului UNPR la Primăria Constanţa va continua în următoarele zile şi în alte cartiere ale Constanţei.

Biroul de presă al candidatului UNPR la Primăria Municipiului Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii