Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Iorga Palaz este primit cu entuziasm de constănțeni

ro

19 May, 2012 22:16 849 Marime text

Candidatul UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, s-a întâlnit astăzi cu alegătorii din mai multe zone ale municipiului Constanța.

Periplul candidatului UNPR a început în zona Piața Griviței unde a fost primit cu entuziasm de constănțeni. Modernizarea tuturor piețelor, asigurarea unui mediu concurențial corect și încurajarea comercianților din municipiul Constanța au fost elementele centrale ale discuțiilor dintre Claudiu-Iorga Palaz și cei prezenți în zonă.

Comercianții și cumpărătorii i-au reclamat candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanța lipsa totală de implicare a actualei administrații în asigurarea condițiilor necesare pentru o activitate comercială decentă.

Claudiu-Iorga Palaz i-a asigurat pe cei prezenți în zona aferentă Pieței Grivița că odată cu schimbarea lui Mazăre, municipiul Constanța se va deschide și va asigura condiții concurențiale corecte pentru toți agenții economici, indiferent de dimensiunea acestora. De asemenea, Claudiu-Iorga Palaz le-a transmis constănțenilor prezenți în zonă că modernizarea și construcția de noi piețe se află printre prioritățile primului său an de mandat ca primar al municipiului Constanța.

Însoțit de zeci de tineri militanți, Claudiu-Iorga Palaz s-a deplasat și în centrele comerciale City Park Mall și Carrefour. Și aici, cei prezenți și-au manifestat bucuria de a se întâlni cu singurul contracandidat credibil al lui Mazăre.

Claudiu-Iorga Palaz le-a mulțumit constănțenilor din cele două centre comerciale pentru încredere și i-a asigurat că programul său electoral vizează cu prioritate dezvoltarea economică a municipiului Constanța prin anularea taxelor speciale, asigurarea de facilități agenților economici constănțeni și încurajarea investițiilor în producție.

Programul candidatului UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța de întâlniri cu locuitorii municipiului Constanța va continua și în zilele următoare în alte centre importante.

Biroul de presă al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii