Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:38 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu-Iorga Palaz - actiune ACMRR

ro

13 May, 2012 21:18 690 Marime text

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria municipiului Constanţa, s-a aflat astăzi în mijlocul membrilor Filialei Constanţa a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, în cadrul unui concurs de pescuit organizat pe Lacul Tatlageac.

"Am răspuns cu deosebită plăcere invitaţiei dumneavoastră şi a preşedintelui asociaţiei, domnul general (r ) Constantin Zeca, de care mă leagă o caldă prietenie. Am ţinut să fiu astăzi alături de domniile voastre, pentru a vă ura "fir întins" şi a ne cunoaşte şi într-un cadru mai puţin oficial. Întotdeauna cadrele militare în retragere şi în rezervă, de la toate armele, mi-au fost alături la evenimentele pe care le-am organizat ca prefect, cu prilejul sărbătorilor naţionale, fiind mereu un exemplu de demnitate, implicare şi patriotism.

Vă consider adevăraţi camarazi şi vă apreciez întreaga activitate, prin care demonstraţi că a trece în rezervă sau retragere nu înseamnă a bate pasul pe loc, ci a merge mai departe, cu acelaşi entuziasm şi spirit civic. Sunt convins că adevăratele relaţii interumane au valoare doar dacă se construiesc pe respect reciproc şi continuă dincolo de cadrul impus de normele funcţiilor pe care le deţinem la un moment dat. De aceea, vă mulţumesc pentru onoarea de a mă afla astăzi, aici, printre dumneavostră, cei despre care, întotdeauna îmi place s-o spun, nu sunteţi decât în rezervă, nu şi în retragere." li s-a adresat celor prezenţi candidatul UNPR la Primăria Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz.

Printre zecile de rezervişti participanţi la concurs, alături de preşedintele asociaţiei, gen. (r ) Constantin Zeca, s-au aflat şi comandor (r ) George Roiu, general de brigadă (r ) Oscar Beneş, colonel (r ) Traian Ţăranu şi colonel (r) Nicolae Antonescu.

Biroul de presă al candidatului UNPR la Primăria municipiului Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii