Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin electoral nr. 23 / 01.06.2012

ro

01 Jun, 2012 18:12 1129 Marime text

 Vicepreședintele UNPR Șerban Mihăilescu se va afla sâmbătă, 2 iunie 2012, în județul Dâmbovița, pentru susținerea candidatului UNPR la președinția Consiliului Județean, Marian Radu, a candidatului la Primăria Târgoviște, Cezar Ioan Frățilă, și a celorlalți candidați ai partidului. Programul vizitei include întâlniri cu electoratul din Vârfuri (ora 12.00), Valea Lungă (ora 13.00), Iedera (14.00), Bucșani (ora 15.30), Mănești (17.00) și Văleni Dâmbovița (18.30).

 Vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României Gheorghe Emacu va participa sâmbătă, 2 iunie, la ora 14.00, la un miting electoral de susținere a candidatului UNPR la Primăria comunei 1 Decembrie, din județul Ilfov, Ilie Stan.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Giurgiu, Nicu Ștefan, împreună cu echipa de consilieri județeni și un număr de 200 de simpatizanți, se va deplasa sâmbătă, 2 iunie, în comuna Bucșani, unde se va întâlni cu cetățenii, pentru a prezenta programul electoral al partidului. De asemenea, candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Giurgiu se va deplasa, duminică, 3 iunie, în comunele Găujani, Vedea și Stănești, iar luni, 4 iunie, în comunele Găiseni și Bolintin Deal.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Pop Radu Vasile, va fi prezent sâmbătă, 2 iunie 2012, la un miting electoral în Tășnad, iar duminică, 3 iunie 2012, la o întâlnire cu electoratul din Carei și din Târna Mare. De asemenea, candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Satu Mare, candidații la consiliul județean și la consiliile municipiului vor prezenta programul electoral al partidului în municipiul reședință de județ Satu Mare în zilele de 30 mai (ora 18.00), 1 iunie (ora 18.00), 3 iunie (ora 18.00), 6 iunie (ora 18.00) și 8 iunie (ora 18.00), fiecare miting fiind urmat de un concert de muzică susținut de tinere talente sătmărene.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, împreună cu echipa de consilieri județeni, se va afla, vineri, 1 iunie, începând cu ora 16.00, în orașul Turceni, alături de candidatul UNPR la Primăria orașului, Ion Calmuc, și echipa de consilieri locali. Din Turceni, echipa UNPR se va deplasa în comuna Plopșoru pentru susținerea candidatului UNPR la Primărie, Bubuioc Alexandru, iar de la ora 20.00 se va afla în comuna Bălteni, alături de candidatul UNPR la Primărie, Vasile Dobroiu, și echipa de consilieri locali.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, candidatul la Primăria municipiului Tg-Jiu, Gheorghe Ciobanu, împreună cu echipele de consilieri județeni și locali, se vor afla sâmbătă, 2 iunie 2012, începând cu ora 08.00, în Piața Agroalimentară din cartierul 9 Mai. După încheierea acestei vizite, Marius Vlaicu va vizita comunele Crușeț, Dănciulești, Stejari și Căpreni.

 Candidatul UNPR la președinția Consiliului Județean Gorj, Marius Vlaicu, candidatul la Primăria municipiului Tg-Jiu, Gheorghe Ciobanu, împreună cu echipele de consilieri județeni și locali, se vor afla duminică, 3 iunie, ora 08.00, în Piața Centrală Agroalimentară din Tg-Jiu, după care se vor deplasa în comuna Polovragi. Echipa UNPR se va afla, începând cu ora 11.00, în Piața Agroalimentară a orașului Novaci, după care va vizita comunele Bumbești-Pitic, Bengești-Ciocădia, Prigoria și Roșia de Amaradia.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii