Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Universitatea Ovidius

ro

26 Nov, 2013 14:44 1143 Marime text
   Cei mai buni studenți de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, vor beneficia de burse private în valoare de 150 de euro lunar (timp de 10 luni pe an) din partea Șantierului Naval Vard Tulcea. Prin concurs, șase studenți vor beneficia de acest suport financiar lunar.
Astăzi, 26 noiembrie, la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, în prezența conducerii facultății, a profesorilor și studenților, Ivan FIRSA - General Manager Resurse Umane şi Anna Maria GHERASIM - Asistent Manager Resurse Umane, au prezentat profilul companiei Vard Tulcea - unul dintre şantierele navale reprezentative din România, precum și programul de burse lansat studenților.
„Este un mare avantaj deoarece angajatorul vine în fața studenților încă din timpul anilor de studiu. Compania este nu doar iniţiator al programelor de burse private, ci şi organizator al activităţilor de practică. Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, prin programele de licență și master oferite, fiecare pe un specific clar definit, constituie puncte de plecare pentru o bună și temeinică pregătire profesională a absolvenților, astfel încât aceștia, prin cunoștințele, competențele și abilitățile acumulate, să fie capabili să răspundă cu succes condițiilor severe de pregătire și performanță impuse de importanți agenți economici din zonă”, a declarat decanul FIMIM, prof.univ.dr. Ionel NICOLAE.
Colaborarea dintre Șantierului Naval Vard Tulcea  şi Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa a fost deschisă în anul 2005 când a fost semnat primul Acord Cadru de Colaborare şi a fost derulat primul program de burse private oferite de companie, prin concurs, studenţilor facultăţii. Conducerea șantierului naval apreciază că studenții FIMIM sunt foarte bine pregătiți și motivați, alăturându-se colectivului de ingineri și tehnicieni ai companiei.
    
 
Biroul de promovare și relații publice,
26 noiembrie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii