Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Democrata Turca din Romania marcheaza Ziua Internationala a Femeii

ro

05 Mar, 2010 18:53 1693 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

 Uniunea Democrată Turcă din România marchează Ziua Internaţională a Femeii, duminică, 7 martie printr-o masă rotundă cu tema:” Implicarea femeii de etnie turcă în viaţa socială”. În cadrul mesei rotunde se vor purta discuţii libere despre realizările obţinute în plan profesional de femeile de etnie turcă în diverse domenii de activitate, precum:învăţământ, finanţe, medicină şi mediul de afaceri.
 În cadrul mesei rotunde va fi vizionat un film de prezentare al celor mai importante momente din acţiunile derulate de comisia de femei a UDTR în 2009. Totodată, vor fi prezentate mesaje de felicitare adresate femeilor de etnie turcă din România din partea doamnei Şenol Bal, deputat în Parlamentul Turciei şi preşedinte al Uniunii Femeilor din Balcani precum şi a doamnei Mecbure Efraimova, preşedinte al Fundaţiei „Güneş” din Bulgaria.
 Evenimentul se va încheia cu o serată turcească. La eveniment este invitată să participe şi excelenţa sa, Füsün Aramaz, consul general al Republicii Turcia la Constanţa.
 

Sorina Asan
 P.R . U.D.T.R.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii