Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri UDTR

ro

19 Sep, 2010 20:57 1942 Marime text

Sâmbătă, 18 septembrie s-a desfăşurat la Constanţa, Conferinţa Naţională a Uniunii Democrate Turce din România. În cadrul conferinţei au avut loc alegerile pentru conducerea UDTR pentru un mandat de 4 ani.

Pentru funcţia de preşedinte şi-a depus candidatura Osman Fedbi, pentru cea de prim- vicepreşedinte dr. Iusein Gemal şi pentru cea de secretar general, prof. Ervin Ibraim. Cei 144 de delegaţi de la filialele UDTR din întreaga ţară şi-au exprimat votul în mod deschis şi au votat în unanimitate candidaţii la fotoliile de conducere a uniunii.

Preşedintele Osman Fedbi este absolvent al Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare din cadrul Universităţii Constanţa în anul 1983, a fost deputat în Parlamentul României în perioada 1996-2000 şi a deţinut funcţia de preşedinte al UDTR între anii 1994-1997 şi din 2004 până în prezent. Iusein Gemal este de profesie medic şi ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul uniunii din anul 2006. Ervin Ibraim este profesor şi deţine funcţia de secretar general al UDTR din 2006.

La Conferinţa Naţională a UDTR au participat în calitate de invitaţi:subsecretarul

de stat din cadrul Departamentului pentru Relaţii Interetnice, Sali Negiat, consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Füsun Aramaz şi inspectorul eparhial Musledin Revin, din partea Muftiatului Cultului Musulman din România. Domnul Sali Negiat a prezentat mesajul secretarului de stat în cadrul D.R.I., Attila Marko transmis cu prilejul Conferinţei Naţionale a U.D.T.R. Lucrările Conferinţei au fost conduse de deputatul Iusein Ibram.

P.R. U.D.T.R.

Sorina Asan

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii