Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii „nucleari” avansati in grad

ro

30 Jul, 2010 14:28 2566 Marime text

BULETIN INFORMATIV
Jandarmii „nucleari” avansaţi în grad

Ca în fiecare an, la începutul lunii august, personalul Jandarmeriei Române trăieşte un intens sentiment de satisfacţie deplină faţă de împlinirile şi rezultatele activităţilor depuse, pentru că la 01.08.2010 au loc avansări în grad la termen.
                  Astfel, în data de 30.07.2010, la sediul Unităţii Speciale 72 Jandarmi Pază şi Protecţie Instituţională Cernavoda a avut loc ceremonialul de avansarea în gradul următor, la expirarea stagiului minim în grad, a unui număr de 3 ofiţer şi 39 subofiţeri care au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare.
Ceremonialul militar a început cu intonarea Imnului de Stat şi arborarea Drapelului Naţional, după care s-a dat citire ordinelor, ministrului Administraţiei şi Internelor, domnul Vasile Blaga, şi ale comandantului unităţii.
La ceremonialul care a avut loc începând cu orele 08:00 au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai celorlalte unităţi M.A.I. şi M.Ap.N. din oraşul Cernavoda şi rude ale personalului înaintat în grad.
Activităţile au fost coordonate şi conduse de către comandantul unităţii domnul colonel Axente Marian.

PURTĂTORUL  DE  CUVÎNT AL UNITĂŢII
Căpitan  Iulian ERMALAI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii