Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vj Oana va schia impreuna cu rasfatatul catel al familiei!

ro

24 Apr, 2010 15:40 1530 Marime text
img_9760_resize.jpgVj-ita MTV, Oana Tache, prezentatoarea emisiunii MTV Fresh si a weekend-urilor speciale marca MTV este decisa sa profite de ultima zapada de pe partii si totodata sa se bucure de temperaturile generoase inregistrate de termomentre. Simpatica VJ-ita si-a facut bagajele si a plecat grabita spre statiunea montana Sinaia, unde spera ca va petrece un weekend de vis.

Pentru Oana, aceasta iesire reprezinta ocazia sa isi probeze noul costum de schi, foarte neconventional, adaptat conditiilor de schi, dar si gradelor Celsius foarte ridicate. Vj-ita vrea sa isi ia "la revedere" de la luna aprilie si de la zapada imbracata in pantaloni scurti si maiou, cu schiurile in picioare si cu ochelarii de soare pe cap.

"O sa imi aduc si noul meu costum de schi cu care vreau sa infrunt temperaturile ridicate ale primaverii, dar si zapezile care inca mai sunt pe partii. Costumasul se potriveste perfect cu personalitatea mea extrema si nonconformista. ", a declarat foarte entuziasmata Oana inainte de plecare.

Cei care o vor insoti in acesta mini-vacanta sunt prietenul ei si Timmy, nimeni altul decat rasfatatul catel al familiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii