Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VJ Oana isi lanseaza o colectie de haine din plastic!

ro

28 Jun, 2010 04:44 1340 Marime text

plastic_1.jpgNonconformista Vj-ita MTV, Oana Tache, lanseaza un nou trend in moda - hainele din plastic. Oana si-a propus sa creeze o colectie de haine cat mai inedita care sa ii poarte semnatura pe care le va incerca si la filmarile pentru MTV Fresh si a weekend-urilor speciale marca MTV.

Ea a dat iama in magazinele de articole sanitare si in marochinarii pentru a putea gasi materialele necesare creatiilor ei: ace de siguranta, saci de gunoi menajer, sacose colorate si tot felul de ambalaje pe care le-a imbinat intr-un mod de-a dreptul spectaculos in cateva creatii. De asemenea, Oana a pregatit si o sumedenie de surprize pentru colectia pe care are de gand sa o lanseze vara asta sub numele "I Wanna Plastic".
"N-am stat foarte mult pe ganduri si am realizat cateva outfit-uri nebune din saci de gunoi menajer, accesorii din sacose colorate. Mi-a placut atat de mult sa fac aceste hainute si am constatat ca pasiunea incepe sa capete forma, asa ca dupa aceste prime creatii mi-am propus sa duc ideile la alt nivel. Data viitoare promit ca hainutele sa fie si mai spectaculoase si mai neconventionale. O sa folosesc si cutii de pizza sau de mancare chinezeasca care in acest fel o sa fie si reciclate", explica Oana foarte entuziasmata.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii