Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vj Oana este pentru o zi Cleopatra la MTV Fresh!

ro

25 Apr, 2010 17:40 1163 Marime text

Dupa ce au vazut-o imbracata in camasa de forta, in rochie de mireasa sau metamorfozata in samurai, telespectatorii o pot vedea pe tanara VJ-ita luni, 26 aprilie, de la ora 19.00 imbracata in hainele vestitei Cleopatra, numai la MTV Fresh!

Oanei intotdeauna i-a placut sa se prezinte la filmari in tinute iesite din comun si sa isi surprinda telespectatorii mereu cu ceva neconventional. De data aceasta, VJ-ita ii va vraji pe devoratorii de muzica buna cu o tinuta asemanatoare Cleopatrei, binecunoscuta regina a Egiptului Antic.

"Revenim in forta la MTV Fresh cu cele mai noi piese, cele mai cool concepte de prezentare a videoclipurilor abia iesite din studiouri. Vom impacheta fiecare emisiune intr-un ambalaj nou, pe limba noastra- dam iarasi drumul "balurilor mascate" marca MTV FRESH. Am ales de aceasta data costumul Cleopatrei pentru a da Cezarului, adica publicului MTV ce-i al lui de drept si anume: muzica, muzica si iar... muzica. Cu plecaciune, ma pun la dispozitia telespectatorilor MTV FRESH si lansez invitatia de a-mi scrie pe "pergamentul" mtv.ro sugestiile si propunerile lor de costumatii, teme, decoruri! Fiti gata pentru o vara buna si nebuna!"

Luni, 26 aprilie, de la ora 19.00 telespectatorii MTV pot viziona cele mai noi videoclipuri si piese, numai la MTV Fresh!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii