Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tradare in familie – un nou serial la Kanal D

ro

16 Apr, 2010 21:52 16824 Marime text

tradare_in_familie_1.jpgDin 30 aprilie, de la ora 14:45, Kanal D lanseaza un nou serial captivant, Tradare in familie.

Yavuz Bingol, indragit actor turc si cunoscut publicului din filmul "Three Monkeys", interpreteaza rolul lui Galup, personajul principal, in serialul "Tradare in familie".

Povestea serialului are in centrul atentiei familia Celebi, lider in industria textila dar si una dintre cele mai bogate din orasul Bursa, Turcia.

Galip (Yavuz Bingol), patronul firmei si Hanzade Celebi, sotia sa, au un fiu in varsta de 10 ani, pe nume Omer care sufera de astm bronsic. Ei isi iubesc enorm copilul si fac tot ce le sta in putere ca micutul sa nu duca lipsa de nimic si sa beneficieze de cel mai bun tratament.

Este o zi minunata de primavara iar familia Celebi aniverseaza ziua de nastere a fiului lor si totul pare a fi desprins dintr-o carte cu povesti. Toata lumea este acolo, Omer primeste atentia tuturor si este foarte fericit.

Viata familiei este netulburata pana in momentul in care apare Candan, o tanara care sustine ca este insarcinata cu fratele lui Galip, Akin.

Candan merge la un ziar renumit din Bursa si le propune o stire in acest sens, in ideea de a se razbuna pe Akin si familia Celebi care, considera ea, au batjocorit-o.

Galip nu sta deoparte si sare in ajutorul fratelui, incercand sa rezolve aceasta problema pe cale amiabila cu Candan, pentru a evita un scandal care le-ar afecta imaginea si linistea familiei.

Cei trei, Galip, Akin si Candan, merg la un spital in Istanbul pentru a face testul de paternitate al copilului pe care Candan sustine ca il are in urma relatiei pasagere cu Akin. Dintr-o greseala a doctorului de la clinica, care era si doctorul familei Celebi, Galip afla ca sufera de o boala si nu poate avea copii.

In momentul acela Galip isi da seama ca a fost tradat de sotia sa, ca Omer nu este fiul sau si cauta sa afle adevarul.

Nu ratati noul serial "Tradare in familie", o ecranizare absolut captivanta, plina de emotie, in fiecare zi de luni pana vineri, din 30 aprilie, de la ora 14:45, numai la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rodica.suvaiala 03 Aug, 2010 14:18 am urmarit aproape tot serialul dar nu am vazut ultima parte mai precis cum se termina.
  • iny 28 Jul, 2010 14:13 eu am numai 11 ani si ma uit la tradare in familie cu mama si este foarte frumos!!:)
  • LUKIANA 22 Jul, 2010 19:53 foarte fain filmul cel mai frumos
  • andreea 16 Jul, 2010 03:49 super tare este acest serial luand in considerare ca eu nu sunt o amatoare de telenovele dar cand incepe acest sarial 1 ora nu mai fac nimic alceva decat sa ma uit la kanal d va pup tinetio tot asa
  • vICTORIA 07 Jun, 2010 20:42 sCOATETI EMISIUNILE PUTIN PRODIUCTIVE "NORA PENTRU MAMA"-CA E CEARTA CE NUMAI RUINEASA SOCIETATEA SI TINERII PENTRU UN CONCURS IN FALA... SI ADAUGATI MAI MULTE SERIALE CARE AR RIDICA MORALUL SOCIETATII...MULTUMESC.
  • lory 19 May, 2010 20:31 dati cate doua episoade la ora 19 cei frumos nu difuzati decat un epizod
  • georgiana 03 May, 2010 13:26 pare super tre filmul,ar trebui sa-l difuzati in locul suetei cu bahmu ca si asa nu face 2 bani emisiunea aceea.incrcati sa bagati mai multe filme turcesti asa cum faceati la inceput cand v-ati infiintat.erati cei mai tari.
  • lory 01 May, 2010 18:15 pacat ca nul difuzati la ora 20 cate doua seriale
  • pusa 29 Apr, 2010 08:09 Serialul pare bun pacat ca il difuzati numai o ora pe zi si persistati sa difuzati timpenii de emosiuni care transforma kanal d intrun post tv de matrimoniale .Pacat ca va bateti joc de acest poat tv