Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tokio Hotel, una dintre cele mai idolatrizate trupe vin la MTV World Stage!

ro

06 May, 2010 20:44 1278 Marime text
th1.jpgFratii Kaulitz impreuna ceilalti doi membrii ai trupei Tokio Hotel vor sustine vineri, 7 mai, de la ora 02.00, pe scena MTV World Stage din Atena, Grecia un concert exceptional, difuzat numai la MTV!

Inca de la primul lor single, "Durch den Monsun" („Prin furtuna") trupa a devenit foarte populara in randul adolescentilor din Germania, Austria, Franta si Polonia.

Tokio Hotel a obtinut premiul pentru cel mai bun videoclip national cu single-ul "Der Letzte Tag" la Premiile "Echo" - echivalentul german pentru Grammy. In cadrul MTV Europe Music Awards din 2007 au primit un premiu la categoria "Inter Act", iar in 2008 au fost nominalizati la 3 categorii, dintre care au castigat doar premiul de "Headliner". La premiile Viva Commet trupa a castigat la categoriile "Best Band", "Best Video" (cu videoclipul "An deiner seite Ich bin da"), "Best Live Act" si "Super Commet".

Vineri, 7 mai incepand cu ora 02.00, una dintre cele mai iubite trupe de adolescenti va sustine un concert pe scena MTV World Stage in Atena, Grecia!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii