Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telespectatorii decid nominalizarile la “2010 MTV Movie Awards”!

ro

01 Apr, 2010 16:17 1218 Marime text

mtv_awards.jpgIntre 29 martie si 9 aprilie, iubitorii filmului din intreaga lume vor avea posibilitatea sa decida care sunt nominalizarile pentru "2010 MTV MOVIE AWARDS" la categoria "GLOBAL SUPERSTAR" pe site-ul www.mtv.ro . Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe data de 6 iunie 2010.

Competitia din acest an se anunta a fi una cu totul si cu totul speciala, mai ales datorita faptului ca au fost adaugate trei noi categorii total atipice: "BEST ASS-KICKING STAR", "BEST SCARED-AS-S**T PERFORMANCE" si "GLOBAL SUPERSTAR." Pentru prima data in istoria decernarii acestor premii, votarea se va realiza si pe plan international, astfel incat fanii din toata lumea sa poata vota la categoria "GLOBAL SUPERSTAR" prin simpla vizitare a site-ului www.mtv.ro .

A 19-a editie "MTV Movie Awards" va fi transmisa de MTV direct din amfiteatrul Gibson al Universal City, California. Ceremonia poarta si in acest an amprenta lui Mark Burnett, castigator al premiului Emmy, aflat pentru 4-a oara consecutiv in postura de producator executiv al festivitatii de premiere. Starurile se vor lupta pentru "popcornul din aur" la categorii pe care numai MTV le poate crea: premiul pentru cel mai tare sarut, cea mai buna bataie si cel mai reusit act comic.

Mark Burnett, realizatorul unor productii faimoase ca "Survivor," "The Apprentice," "Are you Smarter Than a 5THGrader?", "Martha Stewart", "Rock Star," "Contender", "Shark Tank" va incerca sa aduca din nou "MTV MOVIE AWARDS" in topul celor mai importante gale de premiere. Si in acest an se asteapta ca premiile MTV Movie Awards sa stranga milioane de telespectatori, asa cum s-a intamplat si in anii precedenti. Anul trecut festivitatea a reusit sa adune impresionanta cifra de 5.3 de milioane de telespectatori in seara premierei.

Toti pasionatii de filme pot intra pe site-urile MovieAwards.MTV.com unde pot urmari imagini surprinse la festivitatile din anii trecuri, pot viziona lista cu toti castigatorii premiilor si pot gasi comentariile celebritatiilor de pe covorul rosu.

Telespectatorii MTV pot decide intre 29 martie si 9 aprilie care vor fi cei nominalizati la premiile "2010 MTV MOVIE AWARDS", la categoria "GLOBAL SUPERSTAR" si vor putea viziona gala acestor premii ce va avea loc pe data de 6 iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii