Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Copilul de Aur este hartuit de fata lui tata

ro

26 Mar, 2010 15:13 10470 Marime text
copil_de_au.jpgIndragitul cantaret de manele, Sorin Copilul de Aur, a dat de bucluc. Orice ar face, el nu mai scapa de Fata lui tata.

Sanziana, o fata de 18 ani, singura la parinti, este innebunita dupa Sorin. Fana infocata a muzicii lui, il urmareste la toate concertele, ii cumpara toate albumele si il iubeste. Cel putin asa crede.

sorin_fata_lui_tata.jpgParintii ei sunt foarte ingrijorati pentru ca Sanziana ar fi trebuit sa se pregateasca de sustinerea bacalaureatului, cand colo ea lipseste de la scoala, nu mai are prieteni si pleaca mult de acasa. Ingrijorarea lor este aprofundata si de faptul ca Sanziana a mai avut probleme in urma cu 2 ani cand au gasit-o in baie cu venele taiate (pe atunci o parasise iubitul si fata a vrut sa se sinucida) si nu demult mama i-a gasit in geanta si o cutie cu pastile.

sorin_si_cove.jpg"Fata lui tata" isi doreste cu disperare sa devina iubita cantaretului. A ajuns sa il hartuiasca si, desi acesta ii spune in fel si chip sa ii dea pace ca nu pot avea o relatie impreuna, Sanziana nu accepta. Ea sustine sus si tare ca Sorin o iubeste dar ca acestuia ii este teama sa recunoasca public.

Parintii fetei sunt disperati si nu stiu cum sa isi ajute fata, cum sa o aduca pe drumul cel bun. Ultima lor sansa este Cove, caruia ii vor cer ajutorul. Acesta impreuna cu echipa emisiunii vor fi acolo, in miezul problemei, cautand rezolvarea impreuna cu Sorin si parintii Sanzianei.

Ce poate face iubirea prost inteleasa? Cum poate aduce in pragul disperarii pe cineva? Cat de departe se poate ajunge si cum se poate rezolva aceasta situatie?

Raspunsul il aflati duminica, 28 martie de la ora 20.30 la emisiunea "Fata lui tata", numai la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii