Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 10 octombrie, de la 21.45, in noul sezon de la Pro Tv Emil Boc face masaj politic la "Serviciul Roman de Comedie"

ro

07 Oct, 2010 14:43 1966 Marime text
grup SRC.jpgStefan Banica este primul invitat al lui ToniGrecu din noul sezon de la Pro Tv

In noul sezon care debuteaza laPro Tv pe 10 octombrie de la 21.45,"Serviciul Roman de Comedie" promite ca va fi cu ochii pe tot ce miscain viata politica, mondena si nu numai din Romania.

Toni-co.jpgSi cum timpurile suntgrele, macar comedia sa fie la rang de cinste! Chiar in prima editie din acestsezon, serviciul condus cu abilitate de Toni Grecu iese la rampa cu un momentde relaxare, care il are in prim plan pe Emil Boc (Claudiu Maier) la masaj:"Vom deschide portile primului salon de masaj politic din tara, sugestivdenumit "Relaxare si Reforma".

_MG_2685.jpgLa acest salon vin politicienii sa se relaxezesi sa-si incarce bateriile in compania unor specialiste: Liuba, patroanasalonului, de 35 de ani, bruneta, din Chisinau, specialista in dreptinternational, Lili, de 24 de ani, blonda, specialista in economie politica siNatasa, de 22 de ani, roscata, masterand in jurnalism si drepturile omului launiversitatea din Tiraspol. Primul care vine sa se bucure de serviciilesalonului "Reforma si Relaxare" este Emil Boc, proaspat batut de un grup desindicalisti nervosi", avertizeaza Toni Grecu.

_MG_3329.jpgPrima editie "Serviciul Roman deComedie" il aduce in Casa PROporului pe Stefan Banica, astfel ca Toni Grecu ilva provoca la o discutie despre muzica, proiecte noi si rock'n'roll. In plus,Dragos Stoica, directorul directiei imitatii personalitati din cadrul SRC iipregateste invitatului de duminica seara cateva surprize de pomina!

_MG_3372.jpgTot in prima emisiune Gigi Becali(Dragos Stoica) si italianul pe care l-a batut la nunta nepotului sau vor veniin studioul "Serviciului Roman de Comedie" ca sa se impace, iar Traian Basescu(Valentin Darie) sta de vorba cu trei politisti care recunosc ca au gresit candsi-au aruncat sepcile peste gard la Cotroceni si regreta ca nu si-au aruncat sicamasile si pantalonii si masinile de politie.

Tot la capitolul noutati, demareazarubrica "Aventuri pe malul baltii", in care mari personalitati, printre care IonIliescu, Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Victor Ponta ajung lapescuit. "Serviciul Roman de Comedie" va difuza in prima emisiune a sezonuluisi deja celebrul "Imn al Crizei", care vara aceasta a facut furori pe Internetcu peste 2 milioane de vizionari. "Si daca la asta mai adaugam si un invitatsurpriza, credem ca avem o reteta de comedie diversa si atractiva, demna dedebutul sezonului. SRC va invita asadar in fiecare duminica sa urmaritiraportul saptamanal al agentilor sai Toni Grecu, Dragos Stoica, Jojo, AnielaPetreanu, Valentin Darie, Claudiu Maier alaturi de toti ceilalti colegi dinechipa. Si nu uitati: Razi pentru tine, razi pentru tara", incheie Toni Grecu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii