Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oana Tache de la MTV isi sarbatoreste ziua in costum de baie!

ro

02 Aug, 2010 22:45 2367 Marime text
img_9872.jpgNoncomfomista Oana Tache de la MTV, se pregateste de mega party! Oana implineste pe 3 august, varsta de 23 de ani. Obisnuita cu petrecerile si cu distractia de la MTV si ProFM Dance, Oana s-a gandit sa inceapa party-ul aniversar cu cateva zile mai devreme. Astfel, in acest weekend-ul care s-a incheiat tanara sarbatorita a luat cu asalt statiunile de pe litoral, unde timp de doua zile a avut parte de voie buna si distractie alaturi de iubitul ei, Bogdan si de alti prieteni apropiati.Odata intorsi de la mare, tinerii si-au propus sa continue petrecerea.

img_0452.jpg"Temperaturile foarte ridicate din ultima vreme si nebunia vestimentara cu care mi-am obisnuit cunoscutii m-au facut sa ma gandesc la organizarea unei mega-petreceri la piscina. Dupa un sfarsit de saptamana in care m-am distrat cu Bogdan si cu alti prieteni apropiati la mare- cand pe plaja, cand pe ski jet, cand in cluburi, am decis sa nu renunt la costumul de baie nici in Capitala. Asa ca la party-ul aniversar pe care l-am asteptat cu sufletul la gura toata vara, dress code-ul obligatoriu pentru toti invitatii mei va fi costumul de baie! Chiar daca este ziua mea, nu voi renuntala matinalul ProFM Dance, motiv pentru care voi incepe treaba dis de dimineata si voi avea astfel o zi foarte incarcata."

In privinta cadourilor, Oana nu isi face nici un fel de probleme: "prietenii si familia sunt pentru mine foarte importanti, asa ca de ziua mea nu imi doresc decat sa-i am aproape pe toti cei dragi mie."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii