Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MTV si The Mission ii aduc pe Sven Vath si Loco Dice intr-un concert exceptional de 1 Mai!

ro

30 Apr, 2010 18:17 1514 Marime text
anda_adam_4_resize.jpgIn zilele de 1 si 2 mai MTV isi rasfata telespectatorii cu programe speciale, dar si un mega concert marca The Mission ce se va desfasura pe plaja din Mamaia pe data de 1 mai.

img_4262_resize.jpgSven Vath si Loco Dice isi vor face aparitia in cadrul evenimentului MTV Day, organizat de The Mission pe data de 1 mai si vor oferi cea mai spectaculoasa si electrizanta petrecere pentru toti fanii genului.

Cei care nu pot ajunge la mare nu trebuie sa fie ingrijorati pentru ca MTV le-a pregatit si lor pe 1 si 2 mai, un program special cu muzica si artisti de top.

Sambata si duminica, pe 1 si 2 mai, incepand cu ora 12.00, MTV prezinta un weekend special MTV Days in care telespectatorii pot urmari numeroase documentare despre cele mai tari trupe, single-uri si momente muzicale ale anului 2009. MTV isi va incanta telespectatorii cu topuri ale unor artisti ca Britney Spears si Jay Z, dar si topuri cu melodiile preferate ale celor mai importante artisti si trupe romanesti: Andreea Balan, Tom Boxer, Alex, Keo, Anya, Anda Adam, Matteo, Deep Central, Guess Who si multi altii.

VJ Oana, o impatimita a muzicii de calitate si a petrecerilor nonconformiste se arata foarte incantata de acest eveniment si spune ca "nu as rata nici in ruptul capului intalnirea cu marea sau super evenimentul organizat de colegii si prietenii de la THE MISSION si MTV, mai ales ca numele prezente pe afis nu prea-ti dau voie sa stai acasa! In acest an MTV DAY inseamna poate cea mai mare miscare electronic-dance a inceputului de an si in calitate de reprezentant al celui mai cool radio de acest gen din Romania aka ProFM DANCE, cu siguranta ca voi fi fermecata, de Sven Vath si Loco Dice. In acelasi timp, lansez o invitatie catre toti fanii MTV pe care ii rog sa nu lipseasca nici din fata televizoarelor pe 1 si 2 mai! Un val mare de artisti, si nu orice fel de artisti, vor semna condica in super weekend-ul special pe care vi-l pregatim! Surprizele se tin lant asa ca...lasa-te luat de valul distractiei MTV si vino alaturi de noi in primul week-end al verii!" a declarat Oana foarte entuziasmata de weekend-ul ce-o asteapta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii