Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MTV prezinta Weekend-ul special "M Is For Michael - Remember MJ"!

ro

24 Jun, 2010 20:29 1581 Marime text
3600733_mediafax_foto_bogdan_maran1.jpgIn perioada 25-27 iunie, MTV prezinta un weekend special dedicat regelui pop, Michael Jackson, intitulat "M Is For Michael - Remember MJ"!

In acest weekend dedicat marelui Rege al Pop-ului MTV isi va rasfata telespectatorii cu programe si editii speciale. Artisti binecunoscuti precum Justin Timberlake, Chris Brown, Alien Ant Farm, P.Diddy sau Ne-Yo isi vor aduce aminte de Michael si de influenta pe care starul a avut-o in cariera lor. O editie speciala MTV Idol va furniza telespectatorilor detalii din viata si cariera artistului. La randul sau, David Guest va prezenta un top cu cele mai bune 40 de melodii ale megastarului. Pe durata week-end-ului special dedicat artistului, MTV le va oferi fanilor lui Michael o sumedenie de surprize care se vor tine lant.

Anul trecut, MTV, ProFM si Nova Music/Sony Music au reusit sa transforme ziua lui Michael Jackson intr-un eveniment pe care fanii romani ai artistului si-l vor aminti cu siguranta mult timp de acum inainte. Datorita celor 19.000 de semnaturi stranse atunci pe site-ul ProFM, megastarul a primit un omagiu din partea tuturor celor care l-au iubit: o alee care ii poarta numele, in parcul Herastrau din Bucuresti. Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a participat la inaugurare alaturi de VJ Oana, de la MTV si Nono Semen, de la ProFM.

Chiar si dupa moartea sa megastarul reuseste sa tina primele pagini ale ziarelor din toata lumea. Potrivit site-ului dailymail.co.uk parintii marelui artist au reusit sa faca front comun si sa se prezinte la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles pentru a fi prezenti la audierea doctorului Conrad Murray, pe care familia il considera responsabil de moartea megastarului. Cei doi au fost insotiti de fratii lui Michael, Jermaine si Randy, si de sora artistului, LaToya.

Judecatorul procesului, Michael Pastor, a refuzat insa sa ii suspende lui Conrad Murray licenta de practica medicala. Decizia nu a fost influentata nici de miile de fani sositi in fata Curtii Superioare de Justitie din Los Angeles care cereau condamnarea lui Murray. Acestia au scandat si au ridicat bannere si insemne care cereau sa se faca dreptate in cazul megastarului decedat anul trecut, pe 25 iunie.

Daca ziarele care au publicat stiri conform carora tatal megastarului isi acuza sotia de neglijenta si lipsa de sustinere a fiului s-au vandut in mii de exemplare, la fel este de asteptat sa se intample si in cazul jocurilor video ce urmeaza sa fie lansate. Titanul francez al jocurilor video, Ubisoft, a realizat un joc video care le permite utilizatorilor sa intre in pielea legendarului personaj. Directorul executiv Ubisoft, Yves Guillemot a declarat ca jocul "Beat it!" pe care urmeaza sa il lanseze in curind va combina muzica artistului Michael Jackson cu celebrele sale miscari de dans si ii va ajuta pe utilizatori sa isi insuseasca abilitatile de dansator ale megastarului. Jucatorii vor avea de asemenea ocazia sa cante alaturi de Michael single-uri ca "Billie Jean" sau "Beat it" in timp ce performantele lor vocale vor fi notate in joc.

Incepand de vineri 25 iunie si pana pe 27 iunie, MTV va difuza cele mai importante momente ale vietii lui Michael Jackson, iar artisti de renume vor vorbi despre viata, personalitatea si despre muzica si modul in care au fost influentati de marele artist!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii